diumenge, 6 de desembre del 2009

COED

4 de Desembre del 2009

Descripció

A la classe de Comunicació Oral Escrita i Digital es va continuar amb les recitacions, concretament es van fer 15. Avaluant com sempre algunes persones del públic, cadascú ha de tenir com a mínim 3 avaluacions.

Seguidament hem continuat amb els debats.

El temes que van tractar van ser:
L'escolarització obligatoria fins als 18 anys, els components del grup a favor l'integraven l'Eva Gómez, la Marta Juny, l'Alba Estragué, l'Helena Ruiz i l'Elena Carmona; l'equip en contra, la Irene Recio, l'Ariadna Garcia, la Laura Sánchez, la Norma Augusto i el David Cortés.

El segon grup que va exposar el debat el tema anava sobre La informatització a les aules; l'equip a favor estava compost per l'Anna Llongueras, la Maria Garcia, la Lorena Padilla, la Judith Carrique i l'Eva Ladevesa. I per l'equip contrari: la Natalia Carrique, la Mar Gascó, la Núria Maldonado, l'Ethel Nogués i l'Alba Casals.

Reflexió

Tant les recitacions com els debats han millorat molt respecte els anteriors.Les errades inicials semblen que es van suprimint e inclús es va innovant en originalitat.

Aprofundiment

Tots aquests exercicis tenen una finalitat docent, l'exercici de debat el relacionaria amb les reunions d'un claustre.No és el mateix pero aixi es coneix com s'ha de treballar en grup i debatre problemes que englobin un tema en concret i per suposat que hi haurà gent a favor i en contra que ha d'ésser escoltada, retreta i resposa.

Enganxo un enllaç d'ordre en el claustre i es veuran les semblances i diferencies amb l'exercic de debats que estem fent:

http://intercentres.cult.gva.es/ceipaielo/scripts/archivos/Claustre.pdf

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada