dimecres, 4 de novembre del 2009

COED

A la classe del dia 26 d'Octubre, la professora Lluïssa Cirera ens va repartir unes fotocòpies on es plasmava un resum de les tipologies textuals, d'aquestes ens vam centrar en el text descriptiu i les seves característiques.Aixó es va fer perqué tinguessim en compte i coneguessim la finalitat de la descripció, l'estructura,l'elaboració i diversos exemples de descripció.

Per que recordessim el que eren els registres ens va repatir la fotòpia de la caracterització dels registres socials, per refrescar la memòria.

Seguidament ens vam agrupar en grups de 5 per trobar cançons on es parlés de descripcions de persones. A continuació se'ns va repartir en una fotocòpia diferents fragments extrets del llibre "Un home de paraula" de l'Imma Monsó més "El país del vi", "Relacions particulars", "A peu per Aragó", "Els pobles, les ciutats, els homes".

REFLEXIÓ

Aquesta classe ens ha servit per veure com es realitzen les decripcions, hem analitzat de totes les maneres possibles la seva realització i mitjançant conceptes apressos del llenguatge, aprofundir en aquest àmbit ens serà útil per realitzar l’exercici de “qui ets tu”.

APROFUNDIMENT

Personalment la aportació que he rebut en aquesta classe ha sigut bastant profitosa respecte els conceptes adquirits amb la descripció, però m’agradaria destacar que els textos llegits sobretot l’home de paraula m’ha copsat cert fragment que he analitzat amb el meu grup i que en parlava de com una música pot ser com un regal per una persona o la pot definir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada