dimecres, 4 de novembre del 2009

COMENTARI ARTICLES

Internet cambia la forma de leer...¿ y de pensar?

Bé, resumint i sintetitzant aquest article, ens parla de dos opinions contrastades que ens parlen del futur d'internet i la influencia d'aquest en les persones.
Primerament estan aquelles entitats que creuen que l'informació breu que rebem constanment en internet substituira la forma de analitzar les coses.
La lectura meditada i repasada es substituira per només els criteris importants.
Hi ha els que pensen que gràcies a l'internet es podrà evolucionar en un àmbit cognitiu i consideren internet com una eina, la comparen amb l'exemple de la calculadora que va substituir d'aguna manera totes aquelles operacions més complexes.

Opino que el que en realitat preocupa és que a causa de internet la gent en comptes d'ampliar el seu àmbit cognitiu només s'utilitzi per oci.
Per tant aqui entraria el coneixement de tot el que envolta internet i el terme infoxicació l'hauriem de tenir present.

El perill que el cervell s'adapti ha aquesta forma de rebre la informació crec que dificultarà el desenvolupament de la societat ja que es prendràn decisions ràpides i segurament sense cap base que les mantingui.

Activitat literaria sobre hipertext a Lletra.


Aquest text ens parla de la multiplicitat de definicions que pot adquirir el concepte hipertext a causa de la seva complexitat. El no conèixer amb exactitud la seva definició, es creen algunes que es semblen.

En definitiva segons el meu parer hipertext relacionant-lo digitalment el definiriacom interacció i simbiosi de textos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada